Bylinky a koření

Třídit podle: 

Dobromysl, oregano (Origanum vulgare Kirigami)

VI-VIII světle růžový květ
Použití: - koření na pizzu, příprava středomořské kuchyně – ryby, maso, do polévek a omáček
- příprava bylinkového čaje
Účinky: celkově zklidňuje, usnadňuje odkašlávání, mírní stres a nespavost, podporuje trávení, pomáhá při zažívacích potížích a plynatosti
Skladovatelnost: čerstvé, sušené
Stanoviště: slunce
Dostupnost zjistíte na telefonu 724 669 159

Fenykl (Foeniculum)

Jahodník měsíčník (Fragaria vesca Rujana)

Kerblík (Anthriscus cerefolium)

Použití: má jemně sladkou chuť připomínající anýz, vhodný do salátů, polévek, k pečeným bramborám
Účinky: podporuje trávení, zmírňuje zažívací potíže, detoxikace organismu – čistí játra, ledviny a žlučník
Skladovatelnost: čerstvý
Stanoviště: slunce
Dostupnost zjistíte na telefonu 724 669 159

Kopr (Anethum graveolens Hanák)

Kopr (Anethum graveolens Kurland)

Koriandr (Coriandrum sativum Aroma)

Koriandr (Coriandrum sativum Caribe)

Křen selský (Armoracia rusticana ´Meerrettich´)

|<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>|